Σχετικά Με Εμάς

1

Άριστη Ποιότητα

Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές σιδήρου και αλουμινίου υψηλής ποιότητας που εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα

2

Λογικές Τιμές

Θέτουμε ψηλά τον πήχη τις ποιότητας των κατασκευών μας, και παράλληλα δίνουμε πλήρως ανταγωνιστικες τιμές σε όλους τους πελάτες μας μένοντας πάντα δίπλα τους και μετά το πέρας των εργασιών.

3

40 Χρόνια Πείρας

Με 40 χρόνια συνολικής πείρας στις σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές είμαστε σε θέση να φέρουμε σε πέρας κάθε πρόκληση και κάθε περιπτωση που θα μας ζητήσετε.

4

Μεγάλη Πικοιλία

Τεράστια πικοιλία σε κουφώματα και κατασκευές αλουμινίου γκαραζόπορτες , ρολά , που θα καλύψουν ιδανικά κάθε σας ανάγκη τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγκελματικούς χώρους.

Λίγα Λόγια Για Μας

Με εικοσάχρονη πείρα στην κατασκευή αλουμινίων , διαθέτουμε κουφώματα αλουμινίου ψυχρής σειράς ή με θερμοδιακοπή με απλά ή ενεργειακά τζάμια. Αντικαθιστούμε άψογα παλιά κουφώματα χωρίς επιδιορθώσεις ή άλλου είδους μαστορέματα. Τοποθετούμε κουφώματα PVC της VECA τα οποία συνοδεύονται από τις πιστωποιήσεις και τους ελέγχους της εταιρίας σύμφωνα με τα δεδομένα της Ευρωπαικής Ένωσης.

Διαθέτουμε καμαρόπορτες αλουμινίου αλλα και θωρακισμένες πόρτες με άψογο φινίρισμα και μοντέρνα σχέδια. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην κατασκευή φύλλων για ντουλάπες αλουμινίου, τα κουφώματα PVC , τα ρολά , και τα τζάμια που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και φέρουν την σήμανση CE όπως προβλέπεται απο τις διατάξεις της Ευρωπαικής Ένωσης. Επίσης έχοντας εγκαταστήσει επιτυχώς και το FCP και σε συνδιασμό με τα πιστοποιητικά και της δηλώσεις συμμόρφωσης απο τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε μπορούμε να επικολούμε την σήμανση CE στα κουφώματα που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε.

Έχοντας 40 χρόνια πείρα στο σίδερο μπορούμε να κάνουμε κατασκευές καγκέλων, ταρατσών, περιφράξεων, σιδηροκατασκευές για πυλωτές, πόρτες συρόμενες ανοιγόμενες,γκαραζόπορτες, σκάλες μεταλλικές, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πατάρια καταστημάτων , και ότι άλλου είδους κατασκευή θέλετε χειροποίητα , και φτιαγμένα στο καμίνι. Διαθέτουμε επίσης ρολά όλων των ειδών καθώς και γκαραζόπορτες κάθε τύπου. Μαζι με όλα αυτά διαθέτουμε και άψογη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας και φροντίζουμε να είμαστε πάντα κοντά τους.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει όλες εκείνες τις εγγυήσεις που χρείαζεστε για μια άψογη συνεργασία στον χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου. Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένουν η καλύτερη διαφήμιση για μας. Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία κατασκευαστή και τον απαιτητικό ιδιώτη.

Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.


Γιατί Εμάς ?

Γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε την αντοχή σε όλες μας τις κατασκευές.

Γιατί σας παρέχουμε την ασφόλεια που χρειάζεται να έχουν οι κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου που σας παρέχουμε.

Γιατί όλες μας οι κατασκευές διακρίνονται για την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία τους!.

Διαφημηστικό Βίντεο